TOPWIJF

XOXO

Over Topwijf

Topwijf is een modelabel voor sterke, zelfbewuste vrouwen om elkaar of zichzelf een duwtje in de rug te geven, want dat doen we veel te weinig! Ideaal als cadeau voor je girl squad, zus, mama of zelfs als compliment voor jezelf, want jullie topwijven verdienen het stuk voor stuk.Wie zegt dat fashion en fun niet samen gaan? Best of both worlds, dat is TOPWIJF!#girlboss #positivevibes #crazy #girlpower #support #girlsquad #lifestyle

Omdat onze mannen ook wel toppers zijn en onze kids ook reeds hun eigen karaktertje hebben, kwamen de TOPVENT(je) en TOPWIJFJE collecties erbij. Matching outfits, inderdaad!

Naast het merk topwijf kan je in de pop-up ook andere hippe, unieke (vaak Belgische ) labels en musthaves vinden die volledig bij de Topwijf lifestyle aansluiten en die je zo een totale ‘girlboss’ look geven. Ligt de shop niet in jouw buurt? No worries, want op deze webshop kan je ook een selectief aanbod uit deze collecties shoppen. Dankzij ons wisselend assortiment spelen we in op de trends van het moment, zodat jij er helemaal top en ‘on point’ uit ziet.

Lots of love, shoppingfun & welcome to the topwijf community,

XoXo,

Fleur