NL - Limited Edition voor het goede doel Special Olympics Belgium (SOB)

Onze gloednieuwe collectie werd ontworpen door Belgian Red Flame en SOB-ambassadrice Tessa Wullaert samen met SOB-voetbalster Tine Debaets.

Topwijf wil graag iets terugdoen voor een goed doel en koos samen met SOB-ambassadrice Tessa Wullaert om de atleten met een verstandelijke beperking een financieel hart onder de riem te steken. Eén van de doelstellingen van Special Olympics Belgium is om tegen 2020 20 000 atleten met een verstandelijke beperking te bereiken. Dankzij exclusieve collectie kunnen meer atleten hun Olympische droom realiseren want één atleet kost aan de vzw 192€ per jaar.

De collectie werd toepasselijk op Complimentendag, vrijdag 01 maart, gelanceerd en is beschikbaar tot en met zondag 14 april. De exclusieve Limited Edition bestaat uit truien voor vrouwen en kindjes, alsook een totebag. De ‘o’ in ‘Topwijf’ werd veranderd door het logo van Special Olympics en de kledings-etiketten zijn gepersonaliseerd door ontwerpsters Tessa en Tine.

Wil je meer te weten komen over Tessa en Tine, over de collectie, wat er allemaal achter de schermen gebeurt en gewoon 2 topwijven leren kennen? Hou dan zeker gedurende de komende 6 weken de sociale media-kanalen van Topwijf in de gaten!

Wil jij de Special Olympics Belgium-atleten steunen?
Ga dan nu meteen naar de Limited-Edition pagina en shop till you drop!

#TessaTineTopteam #topwijf #SOBelgium

Over Topwijf

Topwijf ontstond in 2016 met de gedachte dat iedereen een topper kan en mag zijn. Een Topwijf is iemand waar je naar opkijkt, al zijn ze er zich zelden van bewust hoe top ze zijn. Topwijf is dé manier om mensen erkenning te geven. Door middel van hun items toon je aan de wereld dat je een topper bent.

Het merk startte met een topwijf collectie maar breidde die snel uit met een topvent, topwijfje, topventje en topmama collectie.

In deze collecties zitten verschillende items vervat zoals sweaters, t-shirts, mokken, totebags en sokken.

Over Tessa Wullaert

Tessa Wullaert is een Belgische professionele voetbalspeelster en is het speerpunt van het nationale elftal, de Belgian Red Flames. Ze maakt daarnaast in het buitenland carrière waar ze in 2015 bij het Duitse VfL Wolfsburg begon te spelen en sinds juni 2018 voetbalt ze bij het damesteam van Manchester City FC.

In 2017 won Tessa de allereerste Gouden Schoen voor vrouwen en begin dit jaar won ze een tweede die haar paar compleet maakt.

Naast voetbal heeft Tessa ook een groot hart voor goede doelen want sinds 2017 is ze ambassadrice van Special Olympics Belgium. In juni 2017 heeft ze de organisatie uitgedaagd om samen met haar andere Red Flames-collega’s een Play Unified-wedstrijd te spelen waarbij atleten met en zonder verstandelijke beperking in één team samen sporten.

Over Special Olympics

Het leven veranderen van mensen met een verstandelijke beperking door middel van sport en hun sociale inclusie bevorderen. Dit is de missie van Special Olympics sinds de oprichting in 1968 door Eunice Kennedy Shriver, in de VS.

En we kunnen zeggen dat het werkt! Sindsdien is Special Olympics een internationale beweging geworden die actief is in 178 landen, met meer dan 4 miljoen atleten met een verstandelijke beperking.

De vzw Special Olympics Belgium werd opgericht in 1979. De organisatie staat onder de Hoge Bescherming van Hunne Majesteiten de Koning en Koningin. Tia Hellebaut en Kevin De Bruyne zijn meter en peter van de organisatie die erkend is door het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité. De Nationale Spelen van Special Olympics Belgium zijn HET sportief hoogtepunt van het jaar voor meer dan 3400 atleten met een verstandelijke beperking. Special Olympics Belgium is ook internationaal aanwezig, met de deelname van Belgische atleten aan de Wereldzomer- en Wereldwinterspelen.

© Beeldig - Marijke Debusschere

Oudere artikels Nieuwe artikels

0 Commentaren

Er zijn nog geen commentaren. Wees de eerste om iets in te sturen!

Schrijf een commentaar

Hou er rekening mee dat alle commentaren goedgekeurd moeten worden voor ze gepubliceerd worden